Stadsvandring 

Intresserad av att lära dig  mer om Luleå? Din guide berättar lite om Luleås historia och pekar ut intressanta platser och du kan passa på att ställa frågor gällande var det är bra att äta osv för att din fortsatta vistelse i Luleå ska bli så bra som möjligt:)

Pris: 350 / pers, inklusive fika

Startar: 13.00

Boka här

Fatbiketur, stadstur

Turen startar i centrala stan, ut via cykelvägar förbi några av Luleås områden. Vi kör bland annat igenom Svartöstaden, en av Luleås äldre stadsdelar, vidare förbi den gamla malmhallen där våra isbrytare har sin bas. Vi passerar södra hamn och fortsätter runt centrumhalvön via Gultzaudden, därifrån vänder vi tillbaks till starten startade och avslutar med fika!

Ca 2 timmar, kan variera beroende på hur fort vi rör oss, lätt cykling.

Pris: 650 sek/pers

I priset ingår: cykel, hjälm & fika.

Boka här

 

Fatbiketur, skogstur

Den här turen har cyklingen i fokus, vi cyklar på fina skogsstigar och får en chans att prova på hur det är att köra en fatbike. Har du aldrig cyklat fatbike förut så är det en upplevelse i sig. Du kommer att känna hur du tar dig fram på ett helt annat sätt jämfört med andra cyklar, ”tjockisarna” rullar lätt över ”stock och sten”, har du cyklat fatbike förut så vet du hur kul det är:).

Turen startar från centrala stan och vi har en transportsträcka genom stan innan vi når de fina stigarna som vi ska cykla på. Vi tar pauser vid behov och, så klart, ett fikastopp så vi orkar hela vägen tillbaks. Sträckningen kan variera beroende på väderförhållanden den aktuella dagen.

Pris: 1295 sek

Ca 3 timmar, kan vara bra med lite grundkondition. Går även att välja som kvällstur.

Boka här

Kajakturer

Guidad kajaktur ink. fika.

 

Boka här

En dag i skärgården

Vi tar dig ut på en skärgårdsö där du kan vandra, paddla paddle board eller bara sola och ta det lugnt. Du väljer själv vad du vill göra och innan vi lämnar ön så lagar din guide en härlig grillunch till er.

Boka här

Uthyrning

Vi hyr ut, SUP (stand up paddle board), kajaker och fatbikes. Läs mer under rubriken ”uthyrning”.