Guidade turer

 

Stadsrundtur, promenad

Vi får en guidad tur runt centrum halvön, från hamn till hamn. 

 

Stadsrundtur, fatbike

Turen startar i centrala stan, ut via cykelvägar förbi några av Luleås områden. Vi kör bland annat igenom Svartöstaden, en av Luleås äldre stadsdelar, vidare förbi den gamla malmhallen där våra isbrytare har sin bas. Vi passerar södra hamn och fortsätter runt centrumhalvön via Gultzaudden, därifrån vänder vi tillbaks och avslutar med fika!

Ca 2 timmar, kan variera beroende på hur fort vi rör oss, lätt cykling.

Pris: 895 sek/pers

I priset ingår: cykel, hjälm & fika.

Bokning: Via e-mail, info@ouroboroslulea.com, eller ring 070-525 03 05

Skogstur, fatbike

Den här turen har cyklingen i fokus, vi cyklar på fina skogsstigar och får en chans att prova på hur det är att köra en fatbike. Har du aldrig cyklat fatbike förut så är det en upplevelse i sig. Du kommer att känna hur du tar dig fram på ett helt annat sätt jämfört med andra cyklar, ”tjockisarna” rullar lätt över ”stock och sten”, har du cyklat fatbike förut så vet du hur kul det är:).

Turen startar från centrala stan och vi har en transportsträcka genom stan innan vi når de fina stigarna som vi ska cykla på. Vi tar pauser vid behov och, så klart, ett fikastopp så vi orkar hela vägen tillbaks. Sträckningen kan variera beroende på väderförhållanden den aktuella dagen.

Ca 3 timmar, kan vara bra med lite grundkondition. Går även att välja som kvällstur.

 

Upplev Luleås omgivningar på egen hand

 

SUP (stand up paddle board)

Hyr en SUP och paddla längs Luleås kustremsa. Det finns många fina stränder där du kan stanna för en simtur eller bara för att ta det lugnt, innan du fortsätter din färd.

Pris: 650/dag. Inkluderat: SUP, paddel, flytväst, fika (smörgås, energibar & kaffe) samt en introduktion till SUP paddling.

SUP hyra, utan fika: 500/dag. 

Fatbikes – med matsäck

Hyr en fatbike med matsäck. Vi gör iordning en ryggsäck med smörgåsar, en energibar samt något varmt att dricka. Du behöver bara komma hit och hämta cykel och ryggsäck och du är redo för en bra dag!

Pris: 550 sek/dag (ink hjälm, karta och fika).

400 sek/dag (ink cykel, hjälm, karta).