Hathayoga 

Letar du efter en klass som är fysisk, men ändå ganska lugn? Ett hatha yoga pass går grundligt igenom hela kroppen och inkluderar ofta även andningsövningar, meditation samt avslappning för att uppnå en inre och yttre balans i livet. Detta är en klass som passar alla nivåer, och kan också utövas av nybörjare.

Klassen är uppbyggd utifrån ett tema eller en intention att ha med sig på mattan. Med hjälp av asanas (positioner) som stärker och mjukar upp kroppen tillsammans med en medveten djupandning, upplever vi ett fysiskt välbefinnande, ett djupare inre fokus och ökad vår närvaro.

Hathayoga: Tisdag kväll (varannan tisdag förlängs passet med 30 min yinyoga), Torsdag lunch & Torsdag em.  Kvällsklasserna har fokus på  styrka och flexibilitet. Lunch- Yogan är mjukare och mindre fysisk. 

Yin/yang klass

I denna klass möts dynamiska och kraftfulla övningar från Yang Yogan med mer mjuka och inkännande övningar från Yin Yogan. Detta skapar värme och kraft i kroppen under Yang-delen som sedan ger ökat energiflöde och en mer djupgående effekt av YinYogans öppnande och avslappnande rörelser.
 
Yin/Yang: Varannan tisdag förlänger vi hatha klassen med 30 minuter yin.
 

Yin yoga

Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i  3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna. Detta uppnås genom att inte gå så djupt i stretchen och hålla positionen en längre stund.  Passar alla nivåer, även nybörjare.  Yinyogan passar utmärkt att kombinera med mer fysiska former av yoga eller andra fysiska aktiviteter och är även lämplig för dig som vill ha en lugnare yoga som inte belastar kroppen så mycket. 

Yinyoga: Tisdag lunch & Varannan Torsdag kväll.

Nyhet – Hatha Burn

Med inspiration från USA , en fysiskt utmanande klass som utförs till modern musik. Du får ett fantastisk träningspass, samtidigt som du blir smidig och tar del av yogans fysiska och mentala. Vi avslutar, som vanligt,  med en skön savasana. Denna klass passar dig som har lite träningsvana och grundfysik. 

Hatha Burn: Onsdag Kväll